Over ons

Onze sportschool

Ikyoneda Academy is het Koreaanse woord voor overwinnen van, dit principe staat centraal in al onze trainingen. Wij zijn van mening dat elk individu een zekere mate van onzekerheid met zich mee draagt, ongeacht waarvoor dat is. Door onze zelfverdedigingstrainingen proberen wij dit te overwinnen en u zo weerbaarder en zelfverzekerder te laten voelen en dit ook uit te laten stralen. 

Bij al onze sporten is het belangrijk dat de student eerst de basistechnieken en technische aspecten onder knie krijgt. Dit zorg voor een stevige en solide ondergrond. Vanuit de basis zal de aandacht gelegd worden op de zelfontwikkeling van de student. Deze weg die wordt afgelegd door de student speelt zich af in een gezellige en veilige sfeer binnen de groep.

Ons doel is om het maximale uit de student te halen. Iedereen is verschillend en uniek en zal op zijn eigen niveau uitgedaagd worden het maximale eruit te halen. Door de persoonlijke begeleiding kunnen bepaalde doelen behaald worden en zo het zelfvertrouwen laten toenemen.

Binnen onze club zijn wij één grote familie: jong of oud, groot of klein, iedereen is welkom! Dit is de kracht van Ikyoneda Academy en zo halen wij het beste bij elkaar naar boven. Doordat wij één familie zijn voelt iedereen zich op zijn/haar gemak en behandelen wij elkaar met respect.

Wij motiveren en helpen elkaar bij het overwinnen, leren en ontwikkelen. Om dit gevoel te versterken organiseren wij naast onze reguliere trainingen diverse teamuitjes, gast trainingen, seminars en trainingskampen.

Voelt u zich vrij om langs te komen en zelf te ervaren wie wij zijn en wat wij doen