Kinderen

Trainingen voor kinderen

Ikyoneda Academy verzorgt diverse trainingen voor kinderen vanaf 7 jaar. De lessen die aan kinderen worden gegeven zullen op een iets andere manier worden overgebracht dan bij volwassenen, zodat de kinderen op een speelse manier de zelfverdedigingstechnieken aangeleerd krijgen.

Lenigheid, motoriek, coördinatie, conditie en balans zijn punten die centraal staan in de lessen. Al deze punten zullen samen met het zelfverdedigingsaspect ervoor zorgen dat het kind zich zodanig ontwikkelt dat hij/zij zelfverzekerder wordt en daarmee zijn/haar mannetje/vrouwtje kan staan wanneer dit nodig is.               

Naast alle ‘krijgskunstaspecten’ wordt er ook aandacht besteed aan de discipline en etiquette. Deze twee punten zijn in elke krijgskunst terug te vinden en zo dus ook bij onze sporten.

Wanneer uw kind sport is het ook mogelijk om als ouder de training mee te doen. Wij van Ikyoneda Academy bieden de mogelijkheid om samen met uw kind de training te volgen.

Graag willen wij u en uw kind uitnodigen een proefles te komen volgen om zo te ervaren hoe onze trainingen zijn. U heeft daarvoor alleen een T-shirt en trainingsbroek voor nodig. 

Jeugdsportfonds

Het is ook mogelijk om via de jeugdsportfonds bij ons te trainen.

Het jeugdsportfond is bedoeld voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, woonachtig in de gemeente Haarlem, die om financiële reden geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Om een beroep te kunnen doen op het Jeugdsportfonds is een intermediair nodig. Een intermediair is een persoon die professioneel betrokken is bij de opvoeding, begeleiding of scholing van de jongere.