Trainingskamp 2017 (dag 2 – avond)

Na een hele dag training had iedereen even rust en begonnen we langzaamaan met de barbecue:) Dit jaar is het menu uitgebreid met frietjes en daarvoor willen we Jo Kyo Nim Menno bedanken voor het bakken van de frietjes.

Na een lekkere barbecue was er voor iedereen nog een lekker ijsje! Ook geregeld door De Complete Ambachts-bakker Port/Vlies

Nadat iedereen zijn buik vol had werd er leuke muziek gedraaid van de Macarena tot aan de Kabouter Plop dans waarbij je een heel rood team met z’n allen, jong en oud, gezellig mee zag dansen.

En dit jaar hebben we voor onze Sabumnim iets geregeld. Alle leden stonden aan één kant en Sabumnim Yonni aan de andere kant. Na een toespraak over hoeveel respect en waardering wij voor hem hebben hadden we nog 2 bedankjes 🙂. We hadden een mand geregeld met allerlei dingen die Yonni lekker en leuk of ontspannend vind en het leukst was een boekje waarin elk lid iets leuks in heeft gezet inclusief de gastdocenten! En we willen Yonni ook bedanken voor het hele leuke en gezellige kamp en hebben zoveel respect en waardering voor hem, zonder hem hadden we al die dingen nooit samen meegemaakt en nu wel, en daar zijn we super dankbaar voor!

Zoals altijd werd de beroemde Quiz gedaan waarbij het team tegen team was. Uiteindelijk heeft het team van Jo Kyo Nim Menno gewonnen en als prijs een mooie Ikyoneda sleutelhanger in ontvangst mogen nemen.

Dit jaar hebben we iets nieuws gedaan, we hebben namelijk de bunker helemaal omgetoverd tot een parcours waarbij de muziek hard stond, zwarte banders verstopt zaten en jou aanvielen om je reflexen te oefenen. Dit was een groot succes!

Daarna zijn we allemaal gaan slapen want de volgende dag was het examen voor de meesten!