Trainingskamp 2017 (dag 1)

Na lang wachten en smachten was het eindelijk daar: Kamp 2017. Op 7 juli waren we weer met z’n allen bij het vertrouwde fort Penningsveer. Deze keer was het kamp binnen 48 uur helemaal volgeboekt! Iedereen had er zin in en kwam dan ook met een grote lach aan op het fort. Dit jaar waren er maar liefst 40 slapers! Allemaal van jong naar oud! We keken niet alleen uit naar de trainingen, maar ook naar een gezellig, knus en leuk kamp met z’n allen:)

Ook dit jaar werd iedereen in teams onder leiding van de Jo Kyo Nims verdeelt, en kreeg ieder een super mooi rood kamp shirt dit keer! Het Rode Leger 😉 en ook deze keer streden de zwarte banders fel voor de Jo Kyo Nim beker 2017 en Jo Kyo Nim Arno moest zijn titel verdedigen!

Nadat ieder zijn of haar kamp shirt aan had begonnen we meteen met de eerste training waarbij we met zoveel man ook de Koreaanse Muur hebben gedaan! Wanneer we terug bij het fort waren ging iedereen zich klaar maken voor het avondspel: Levend stratego met de Nederlandse Vlag en de Koreaanse vlag.

Na een lange strijd was het tijd om te gaan slapen… Maar wat de leden niet doorhadden was dat er een nachttraining was! Een bepaald groepje mensen werd ergens in de nacht van hun bed gelicht. Twee auto’s werden geplaatst zodat we licht hadden en daar lag een parcours op het veld. 30 seconden een oefening en dan 5 seconden rust en iedereen heeft ruim een uur het volgehouden!! Super gedaan!

En toen was het echt tijd om te gaan slapen